Pudu Robotics straalt op de National Restaurant Association Show 2023

2023-05-24 | Pudu Robotics

Pudu Robotics, een toonaangevende leverancier van robots voor commerciële dienstverlening, heeft opnieuw zijn arsenaal aan geavanceerde robots gedemonstreerd op de prestigieuze National Restaurant Association Show (NRA Show), die van 20 t/m 23 mei plaatsvond in McCormick Place in Chicago. Met een uitgebreid assortiment loopt Pudu Robotics voorop bij het leveren van intelligente oplossingen voor de restaurant- en foodservicesector. 

Pudu Robotics op NRA Show 2023

 

Op deze beurs presenteerde Pudu Robotics voor het eerst zijn holistische Internet of Things-oplossing (IoT), waarmee het bedrijf aantoonde dat het zich voortdurend blijft inzetten voor innovatie en aanpassingsvermogen. Met het IoT-systeem kunnen klanten robotoplossingen aanpassen aan hun specifieke behoeften. Het bedrijf verlegt de grenzen van het gebruik van robots en maximaliseert de efficiëntie, waardoor klanten meer waarde kunnen creëren omdat de oplossingen zich aanpassen aan verschillende scenario's en vereisten.

 

Pudu Robotics heeft ook een volledig scala aan intelligente oplossingen tentoongesteld om bedrijven te helpen het hele proces te beheren, van klantenwerving en tafelindeling tot serveren, afruimen en schoonmaak. De zeven robots die te zien waren, waren de BellaBot, KettyBot, PUDU HolaBot, FlashBot, SwiftBot, PuduBot 2 en de PUDU CC1, een intelligente reinigingsrobot voor commerciële omgevingen. 

 

De PUDU CC1 biedt een blik in de toekomst van efficiënte en intelligente schoonmaakoplossingen. Met zijn scala aan geautomatiseerde functies en het vooraf ingestelde programma kan de robot automatisch werken, waardoor reinigingsprocedures worden gestroomlijnd en de workflow wordt verbeterd. Naast restaurants en hotels is de PUDU CC1 ook een ideale oplossing voor diverse commerciële omgevingen, waaronder winkels, kantoorgebouwen, scholen, ziekenhuizen en verpleeghuizen.

 

Een ander hoogtepunt waren de uitbreidbare accessoires van Pudu Robotics, waarmee de grenzeloze mogelijkheden van het gebruik van robots voor klanten werd geïllustreerd. Met een reeks accessoires stelt Pudu Robotics bedrijven in staat om nieuwe manieren te verkennen om hun activiteiten en klantervaringen te verbeteren.

 

De NRA Show is een van de grootste beurzen voor restaurant- en horecaproducten wereldwijd. Dit jaarlijkse internationale evenement trekt de aandacht van professionals uit de sector van over de hele wereld. Op de NRA Show van dit jaar heeft Pudu Robotics zijn kernwaarde laten zien: het bedrijf is een betrouwbare partner dankzij de toewijding aan klantgerichtheid op basis van betrouwbare producten, systemen, onderhoud, ondersteuning en productontwikkeling. Het onwankelbare streven van Pudu Robotics naar het bieden van uitzonderlijke gebruikerservaringen is een cruciale factor geweest bij het tot stand brengen van zijn reputatie als vertrouwde partner binnen de branche.

 

Voor meer informatie over Pudu Robotics kunt u ons volgen op sociale media:

 

Facebook / YouTube / LinkedIn / Twitter / Instagram

 

 

Over Pudu Robotics

 

Pudu Robotics is opgericht in 2016 en gebaseerd in Shenzhen. Het bedrijf is wereldwijd toonaangevend en richt zich op het ontwerp, O&O, productie en verkoop van robots voor commerciële dienstverlening in een poging om robots te gebruiken om de efficiëntie van menselijke productie en de levensstandaard te verbeteren. Pudu Robotics is de afgelopen jaren snel gegroeid en is 'toonaangevend' geworden in markten over de hele wereld, met een dekking van meer dan 60 landen.